Nejnovější recenze ze sekce Odšťavňovače
Naprostá spokojenost-přístroj je takový bytelný, tichý-to velice příjemně překvapilo. Získá se spousta šťávy, drť je skoro suchá. Nadšena jsem i z výroby rostlinných mlíček. I co se týká čištění, vše se pěkně rozebere a není to takový “opruz”.
Dobrý den, Ivo,
mockrát děkujeme za krásná slova i zpětnou vazbu, recenze našich zákazníku jsou pro nás důležité a klíčové! :-) Máme radost, že Vám stroj funguje po technické i estetické stránce přesně tak, jak jsme si my sami pro naše zákazníky /i nás samotné/ přáli.
BRAWO Life
Velmi kvalitní zpracování, po odstavení je drť opravdu sucha, krasny design, pracuje se s nim velmi dobre, umyti je taktéž rychle, doporučuji určitě na 100% nejlepší investice
Dobrý den, Denny,
děkujeme za zakoupení BRAWO Life odšťavňovače a Vaší důvěru v naší značku. Moc nás hodnocení a pozitivní zpětná vazba těší, není nic lepšího, než radost z dobře investovaných peněz /ještě k tomu, když jde o investici do vlastního zdraví, že?/ :-) Mějte se krásně!
BRAWO Life
Jednoduché rozebírání a skládání spotřebiče. Dobře odštavňuje jak ovoce tak zeleninu.
- Funguje jak má
- Tichý
- Výkonný
- Praktický
- Žádné nevýhody si nejsem vědoma
Kvalitní šnekový odšťavňovač se třemi nástavci, což je praktické.
- tichý
- dobře odšťavňuje ovoce i zeleninu jako je řepa nebo mrkev
- snadno se rozebírá a čistí
- minimální zbytková šťáva, spíš jen slupky
- nejsou
spokojenost
- opravdu výkonný odšťavňovač, rychlý, celkem tichý, dost dobře odšťavňuje a zbylá drť je celkem suchá, kvalitní provedení za celkem nízkou cenu
výkonný odšťavňovač který funguje
- Perfektnĕ odšťavňovač rybíz.
- Kvalitní provedení
- Dlouhá záruka
- Jednoduché užívání i údržba
Dobrý den, Oto,
mockrát děkujeme za uvedení benefitů, které v našem odšťavňovači spatřujete! Taková pozitivní zpětná vazba vždy (za)hřeje :-) Doufáme, že Vám dělá náš BRAWO Life odšťavňovač radost i nadále :-) Mějte se hezky!
BRAWO Life
- Co říct prostě je to dělo nezná přehřátí
Nemám co dodat.
perfektní, tolik šťávy vylisuje, že ze dvou jablek je málem plná 2 ml. sklenice
- Skvělé technické provedení
- Vysoká cena
- Odšťavňuje rychle a dobře
- Do zásobníku se hodně vejde, jen to musí být nakrájené
- Tento odstavnovac je lehce slozitelny a stava z nej je vynikajici, doted jsem pouzivala odstredivy, takze velky rozdil a take mene odpadu.
- Lze udelat i rostlinne mleko a zmrzlinu
- Hodi se na kazdodenni pouziti.
Zatim jsem nenasla.
Dobrý den, Leni,
máme velkou radost, že jste nakonec pořídila právě náš šnekový BRAWO Life odšťavňovač! Děkujeme za krásnou a pozitivní zpětnou vazbu, a stejně tak i za uvedení benefitů našeho stroje. Těší nás, že pracuje, jak má! :-) Ať dělá radost i nadále.
Philips HR 1832
Přidáno: 5. května 2023
(naposledy upraveno 5. května 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Malý , tichý a výkonný .. za tu cenu velmi dobrý výrobek .. jsem maximálně spokojena
Zatím jsem produkt nevyzkoušel.
Vyzkoušeno krátce (pár dnů), ale zatím spokojenost.
Dobrý den, Ivano,
mockrát děkujeme za zakoupení našeho BRAWO Life odšťavňovače a za kladnou zpětnou vazbu, moc si toho vážíme! :-) Doufáme, že spokojenost přetrvává až do dnešních dnů.
Brawo Life B-365
Přidáno: 2. května 2023
(naposledy upraveno 23. května 2023)
Zakoupeno v BRAWO Life
- kvalitní provedení, velmi jednoduchá obsluha
Reakce obchodu BRAWO Life
děkujeme za uvedení benefitů, které v našem odšťavňovači spatřujete, stejně tak i za kladnou pozitivní vazbu, spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě! :-)
- Velká spokojenost
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »